Second Order: Budowniczy poszukiwany! - Second Order

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Budowniczy poszukiwany!

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Siszka 

• Wyświetl blog
  • Grupa Game Masterzy
  • Postów 233
  • Rejestracja 29.06.10

Napisano 06.12.11 - 00:37

Ogłaszamy rekrutację na Budowników na Second Order!

Jesteś osobą kreatywną, pracowitą i sumienną? Lubisz klocki lego? Chcesz stworzyć replikę Bazyliki św. Piotra na SO? Twój dzień wreszcie nastał! Włączymy do ekipy dwie osoby, które pomogą nam w rozbudowywaniu Naszego serwerowego świata. Jednakże by móc doznać tego zaszczytu trzeba spełniać następujące wymagania:

- 16 lat i więcej,
- dużo wolnego czasu,
- powierzchowna znajomość komend TrinityCore,
- otwarty umysł i dużo ciekawych pomysłów.

Jeśli uważasz, że jesteś w stanie podołać wszystkim trudom jakie można napotkać na owym stanowisku, to nie zwlekaj! Zgłoś się w tym oto temacie! Oddzwonimy!

PS - Zgłoszenia prosimy nakreślać według tego oto przykładu:
Spoiler

Wszelkie romanse załatwiać ze mną na IRC.

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Siszka 

• Wyświetl blog
  • Grupa Game Masterzy
  • Postów 233
  • Rejestracja 29.06.10

Napisano 19.12.11 - 10:46

Podbijam i odświeżam temat. Czekam na zgłoszenia do piątku.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Antemoris 

• Grupa Gracze
  • Postów 30
  • Rejestracja 11.07.10

Napisano 19.12.11 - 16:53

Nazwa konta w grze: magni16
Jak długo grasz na Second Order: 3 lata
Znajomość TrinityCore: 6
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na budowanie w przeciągu tygodnia: Minimum godzinę dziennie.
Dlaczego akurat Ty, a nie inni: Interesuje mnie rozbudowanie szczególnie ciekawych lokacji i nadanie im nowego oblicza, które spodoba się nawet tym, którzy już je setki razy widzieli, oraz mam wprawę w stawianiu obiektów, gdyż nieraz pomagałem w tym GMom.
3

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Ledd 

• Grupa Gracze
  • Postów 1
  • Rejestracja 13.07.11

Napisano 19.12.11 - 19:32

Nazwa konta w grze: ledd
Jak długo grasz na Second Order: kilka miesięcy i to dość skrycie.
Znajomość TrinityCore (komendy, zachowanie bazy, jakich npc i obiektów nie można stawiać; w stopniu 1-10): 7
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na budowanie w przeciągu tygodnia: Zależy od tygodnia, ale jakoś w przedziale 3-12h albo i więcej.
Dlaczego akurat Ty, a nie inni: Hymh... bardzo lubię budować i strasznie żałuję, że niektórych rzeczy brakuję. Miło patrzeć na rozwijający się świat dający nam coraz więcej. Do tego mam jeszcze sporą wiedze o objectach bo lubię czasem poszumieć w plikach mpq.
2

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Khalinot 

• Wyświetl galerię
  • Grupa Gracze
  • Postów 31
  • Rejestracja 28.06.10
  • LokacjaLubin

Napisano 19.12.11 - 22:21

Nazwa konta: Khalinot
Znajomość Trinity Core: 3
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić n a budowanie w ciągu tygodnia: Przeważnie jestem dostępny od popołudnia do wieczoru w każdy dzień tygodnia, czyli nawet jakoś 4-22h. Zależnie oczywiście od różnych czynników losowych
Dlaczego akurat Ty, a nie inni: Bo lubię klocki Lego (ale jestem za stary i za "poważny" by się nimi bawić), Minecrafta i ogólnie tworzyć. Dodatkowo mam wybujałą wyobraźnie i myślę, że bym się nadawał. Może nie orientuje się tak świetnie w znajomości core, ale chyba jestem dość pojętnym uczniem o ile ktoś chciałby mnie uczyć. Poza tym jestem osobą, która czuje klimat Warcrafta i jego poszczególnych fragmentów (voodoo trolli, lepkość i organiczność Zangarmash czy potęgę Tytanów i ich dzieł) co chyba przyczyniłoby się do tworzenia klimatycznych miejscówek. No i chce.
3

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Siszka 

• Wyświetl blog
  • Grupa Game Masterzy
  • Postów 233
  • Rejestracja 29.06.10

Napisano 21.12.11 - 15:14

Będę czekać na panów w czwartek o 18.00, lub w piątek o tej samej godzinie.

Edit: A czekać będę oczywiście NA SERWERZE, na postaci Siha.

Opcje tematu:

Strona 1 z 1